Henkilökunnalle

Työmme on vaativaa ja siinä osaava henkilöstömme on meille kullan arvoista.

Yhdistyminen koskee ODL Hoivapalvelut Oy:n, ODL Ylitornion Vesperkoti Oy:n, Oulun Koivula Oy:n ja Nuorten Ystävät -palvelut Oy:n henkilökuntaa, sekä hallinto- ja tukipalveluita. ODL Säätiön ja Nuorten Ystävät ry:n tehtävät ja toiminnot jäävät ennalleen.

Molemmilla on omat vahvat osaamisalueensa ja asemansa markkinoilla. Nämä täydentävät toisiaan, kun kaksi vahvassa kunnossa, terveellä pohjalla olevaa palveluntuottajaa yhdistyy. Yhdistyvissä palveluissa ei ole juurikaan päällekkäisyyksiä. Tulemmekin tarvitsemaan osaajiemme työpanosta jatkossakin, ja tulemme tulevaisuudessa tarvitsemaan myös lisää osaajia ammattilaisjoukkoomme.

Isompana yrityksenä pystymme tukemaan työntekijöidemme ammatillista kehittymistä. Tulemme siis jatkossa hyödyntämään entistä tiiviimmin koulutusyhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.

Arki jatkuu ennallaan. Samalla kehitämme uutta.

Syksyn 2020 ajan arki jatkuu palveluliiketoimintojen osalta ennallaan, olemassa olevien yhtiöiden sisällä. Kaikki yksikkömme jatkavat siis toimintaansa kuten tähänkin saakka.

Arjen rinnalla alamme yhteistyössä henkilöstömme kanssa kehittämään uutta, perustettavaa yhtiötä. Yhdessä rakennamme NY-ODL:n toiminnan siten, että yhdistämme parhaat käytännöt molemmista organisaatioista.

Tarkempia tietoja yksiköistämme ja toiminnoistamme löydät näistä linkeistä:

ODL

Nuorten Ystävät