NY-ODL Oy:n toimitusjohtajaksi Tiina Haanpää

NY-ODL Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Nuorten Ystävät Oy:n nykyinen toimitusjohtaja KTM, MBA Tiina Haanpää. Haanpää on aiemmissa tehtävissään tehnyt muutosjohtamista ja strategista suunnittelua ja hänellä on monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta.

– Uuden yhtiön perustehtävä on tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille, perheille, vammaisille ja ikäihmisille. Palvelujemme tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn vahvistaminen ja osallisuuden mahdollistaminen. Haluamme olla kumppani ihmisille, jotka tarvitsevat tukea elämäänsä ja arkeensa, sanoo Tiina Haanpää.

 

Nuorten Ystävät Oy ja Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr. perustavat uuden yhtiön NY-ODL Oy:n, joka on jatkossa yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Yhtiö toimii valtakunnallisesti 20 eri paikkakunnalla. Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön ja Nuorten Ystävät Oy:n nykyiset liiketoimintayhtiöt sulautuvat vuoden 2021 aikana. Omistajayhteisöjen Nuorten Ystävät ry:n ja Oulun Diakonissalaitoksen Säätiön toiminta jatkuu entisellään. Uuden yhtiön tuotto käytetään omistajayhteisöjen kautta tukea tarvitsevien ihmisten auttamiseen.